Marnar Bruk

Sommer 2024 vil Marnar Bruk AS holde feriestengt i uke 29 og 30  ☀️🏝️ 

Søk
Lukk denne søkeboksen.
Søk
Lukk denne søkeboksen.

Dagsturhyttene i Agder

Agder Fylkeskommune har i samarbeid med Sparebankstiftelsen SR-Bank satt i gang et prosjekt for å få satt opp 25 attraktive og like dagsturhytter innen 2025. Marnar Bruk er stolte av å levere Royalbehandlet kledning i fargene Nordisk Sort og Leirgrå til prosjektet.
Seksjoner:
3D-bilde av Feste Sør AS

Hytter som tåler et tøft klima

Stolt leverandør

Marnar Bruk er stolt leverandør av kledningen til dagsturhyttene, og samarbeidet med HL Bygg i Grimstad har fungert utmerket. Det er arkitektfirmaet Feste som står bak design, konsept og tegninger av hyttene. Det er gøy at lokale og nære kommuner også bruker en lokal produsent til dette prosjektet. 

Kledning med lang levetid

Det er blitt brukt Royalimpregnert stående tett kledning i fargene Nordisk Sort og Leirgrå. Dette er transparente farger som viser trestrukturen og glir fint inn i naturen, samtidig som du får et flott utseende på veggen. Levetiden på kledningen er meget god, vi snakker faktisk om en teknisk levetid på 60 år med riktig behandling. Så her får hyttene en stilfull kledning med en av de beste råtebeskyttelsene som finnes på markedet.

Attraktive turmål for alle

Turmuligheter i nærmiljøet

Alle de 25 dagsturhyttene i Agder vil være ferdig oppført våren 2024. Hensikten med prosjektet er å gi mer friluftsliv og økt fysisk aktivitet ved å skape attraktive turmål som gjør at flere kommer seg ut der de bor. Hyttene er plassert nær kommunesenteret eller større befolkningskonsentrasjoner, og gåturen til hyttene skal ikke ta mer enn 20-45 minutter. Mer informasjon om dagsturhyttene finner du på Agder fylkeskommunes nettside.