PROSJEKT Flesberg Skole

Dette er den nye storstua i Flesberg, sier Kjetil Skillberg, avdelingsleder i Kongsberg kommunale Eiendom KF (KKE)

Nye Flesberg skole erstatter to utdaterte skoler, og er dimensjonert for 420 elever. Idrettshallen på 1.750 kvadratmeter inneholder en håndballbane med internasjonale mål, har garderober og et tribuneanlegg.

PROSJEKT REPORTASJE I BYGGINDUSTRIEN

Flesberg skole består av to undervisningsfløyer; en for trinn 1-4 og SFO, og en for trinn 5-10. På hver side mot nord ligger idrettshallen og svømmehallen. Alt henger sammen med «hjertet» i midten, et sentralrom med et amfi over to etasjer, og en scene innenfor hovedinngangen. En trapp fører opp til fellesfunksjoner, kantine og et folkebibliotek. Bygget skal ha aktivitet store deler av døgnet, derfor er adgangsløsningene lagt opp til at alle de fire fløyene kan brukes individuelt.

Vi i Marnar Bruk er stolte og ydmyke over å kunne være med å levere kledningen til et så flott prosjekt! Vi takker arkitektene hos SPINN Arkitekter for tilliten. Vi vil også gratulere til utbygger og entreprenør med et flott levert prosjekt! Kledningen i prosjektet er levert i fargene RS.30 Nordisk Sort og RO.0 Værgrå.

Arkitekt:
SPINN Arkitekter

Entreprenør:
Backe Stor Oslo

Byggherre:
Kongsberg Kommunale Eiendom

Farge:
RS.30 Nordisk Sort
RO.0 Upigmentert/Værgrå